Ürün ayrıntıları:
|
sertifika sertifikası: | GB/T19001-2016/ISO9001:2015 | Logo: | Özel logo |
---|---|---|---|
Ambalajlama: | Özelleştirilmiş ambalaj | Bağlanmak: | Malzeme: Q355D/25Crmo |
Garanti: | 1 yıl | Grafikler: | grafik özelleştirme |
Minimum sipariş miktarı: | 1 | Menşe yeri: | Tianjin, Çin |
geleneksel ambalaj: | Standart ihracat paketi | ||
Vurgulamak: | kapmak kasa delme sistemi,tam dönüş kasa delme sistemi,gb/t19001-2016 kasa delme sistemi |
Gövde delme sistemi için tam dönüşlü kepçe
Tanıtım: Delme ve toprak tutma, yüksek mukavemetli manganlı çelik malzeme
Özellikler ve avantajlar:
(1) Aşınmaya dayanıklı kaynak teli, kapağın kenarını kavrayarak kaynaklanır ve servis ömrü uzundur;
(2) Güçlü kavrama;
(3) Tel halat, burulmaya karşı dayanıklı, güçlü ve dayanıklı bir tel halattır ve yüksek bir güvenlik faktörüne sahiptir;
(4) Namlu kendinden ağırdır, yüksek darbe kuvvetine sahiptir ve kazık deliği hızlı bir şekilde oluşturulur.
Uygulama kapsamı: Kazık temel inşaatı deliklere delinir
gömme kapmak | ||
Özellikler | Kazı çapı | Ağırlık (kg) |
1000 | 860 | 3800 |
1200 | 1000 | 4000 |
1500 | 1300 | 5800 |
1800 | 1600 | 6062 |
Selefi Quansheng Machinery Plant (1992'de kurulmuş) olan Langfang Yilunkai Group, Temmuz 2006'da 4 milyon RMB toplam kayıtlı sermaye ile kurulmuştur.Grup, Langfang Yilunkai Foundation & Engineering Co., Ltd, Tianjin Jinyiyuan Heavy Machinery Manufacturing Co., Ltd ve Langfang Yilunkai Mechanic & Electronics Technology Co., Ltd. olan 3 bağlı şirkete sahiptir. Pekin-Tianjin-Hebei bölgesinde bulunduğu için coğrafi avantaj.
Esas olarak üç seri üretim yapmaktadır:
A. Döner delme aletleri;
B. kasa döndürücü kasası ve Döner delme, kepçe kepçesi;
C. Döner sondaj kelly bar Şu anda;
Şirket üretir ve süreçlerde tam bir üretim yelpazesi vardır.Çin Demiryolu Mühendisliği Şirketi, Çin Devlet İnşaat Mühendisliği Şirketi ve Çin İletişim İnşaatı dahil olmak üzere uzmanlardan ve birinci sınıf devlerden övgü alan büyük ve orta ölçekli şehirlere yaklaşık yüzlerce çeşit ürün satılmaktadır. Şirketin potansiyel pazarı çok büyüktür. “İlerlemek ve yeni bir çığır açmak” vizyonuyla Langfang Yilunkai Group, sosyal zenginlik yaratmak ve müşteriler için daha fazla fayda sağlamak için hiçbir çabadan kaçınmamaktadır.
Grup, kuruluşundan bu yana “Kalite, kredi ve müşteri önce gelir” ilkesine bağlı kalmaktadır.Yeni ürünlerin Ar-Ge'sini geliştirdi ve sıkı bir şekilde gözlemlenen bilimsel yönetim ve standart operasyon, titizlik ve pragmatik takip ederken yeni yollar açtı, sonunda sürekli iyileştirme yoluyla müşteri memnuniyetini artırdı.
Yıllarca süren mükemmel yönetim ve çalışma sayesinde, pazarını kazandı ve uluslararası düzeyde etkili bir grup haline geldi ve yüksek kaliteli ürünlerin mekanize üretimi ile emsallerine öncülük etti.Reformun tüm gücüyle artması, orta düzeyde müreffeh bir toplumun gerçekleştirilmesi ve “Kuşak ve Yol Girişimi”nin kutsanmasıyla, Yilunkai Grubu daha parlak bir geleceğe doğru ilerlemek için bu fırsatı değerlendirecek.
İlgili kişi: sale
Tel: +8613363166489